Faq’s

Frequently Asked Questions

Veelgestelde Vragen

 • Hoe groot zijn de lesgroepen?
  Zwemt uw kind in ondiep water zullen er maximaal 12 kinderen in een groep zitten en zwemt uw kind in een diepwater groep of 12 wekencursus, B – of C cursus zitten er maximaal 14 kinderen in een groep. 
 • Vanaf welke leeftijd starten de zwemlessen?
  Wij plaatsen kinderen vanaf 4 jaar op de wachtlijst en starten rond de 5 met de zwemles. Als de wachtlijst het toe laat, mag een kind ook rond de 4 jaar en 10 maanden starten.  
 • Is er een online volgsysteem?
  Binnen onze zwemschool hebben we geen online volgsysteem. In onze visie vinden we het juist belangrijk dat wij als docenten weten wie uw kind is, hoe het heet en wat het al wel en nog niet beheerst. U mag hierover altijd vragen stellen.
 • Is er een mogelijkheid tot het volgen van een spoed/ turbo cursus?
  Ja, dat is er zeker. Om daar aan deel te nemen moet een kind wel watervrij zijn en enig idee hebben van de been slagen. Iets wat gemiddeld 1,5 jaar duurt, past niet in 12 weken. In onze 12 wekencursus is een garant vorm van 12 lessen van 1,5 uur per les. Het doel is om na 12 weken af ...
 • Hoelang duurt het voor een kind een A diploma haalt?
  Een “gemiddeld” kind, wat start rond de 5 met zwemles, doet gemiddeld 1,5 jaar over het behalen van een A diploma, dit is exclusief alle vakanties. B en C doen wij in respectievelijk 10 en 12 weken. Als een kind dat niet haalt, geen probleem, doet hij/zij kosteloos nog een B of C ronde mee. 
 • Mogen ouders blijven kijken tijdens de zwemles?
  U mag ten alle tijden uw kind zelf naar de zwemzaal brengen en op het moment dat de les start, gaan de ouders richting kleedkamer/hal om te wachten.  We hebben eens in de 8 á 9 weken een kijkles voor de ½ uur lessen. Niet voor de 12 wekencursus , B- en C cursus. 
 • Wat zijn de kosten?
  Momenteel hanteren wij €19,50 inschrijfgeld, wat u pas hoeft te voldoen op het moment dat uw kind daadwerkelijk bij ons zwemles gaat volgen en we hebben een 6 wekenkaart voor €77,70. In vakanties waarin de zwemschool gesloten is, gaan de betalingen niet door. 
 • Wat zijn de kosten voor de 12 weken cursus, B en C cursus?
  De 12 weken cursus kost € 571,80 inclusief diploma , medaille en garantie. De B cursus kost € 182,80 inclusief diploma, medaille en garantie. De C cursus kost € 199,80 inclusief diploma, medaille en garantie.
Awesome Image
Golfjes van Nieuwsgierigheid?

Neem contact met ons op

  Go To Top